La Petita havana havaneres
css templates

La petita havana

"Un grup de recent creació, amb una llarga trajectòria"

La petita havana es va fundar l'any 2012 per Giuseppe Costa, el grup ha anat evolucionant fins a la formació actual. Durant aquests anys hem fet centenars de concerts pel territori català però també en l'àmbit europeu, destacant els anys que hem fet  concerts  a Polònia, a Szczecin i a Gdansk , dins de dos prestigiosos festivals i altres concerts de gira, col·laborant amb artistes i grups reconeguts del país. També hem participat en festivals d'havaneres a Cotlliure (França) i a Perpinyà, i en diferents festivals i trobades d'havaneres d'arreu del país català. 


Actualment la petita havana navega dins el món de l'havanera, amb moltes ganes d'explorar i conservar el repertori. Però també donant-li un enfocament i un segell propi que ens dóna identitat i ens fa evolucionar dins del gènere i com a grup musical. Ens fa crear i explorar nous camins, ens esperona i ens estimula treballar dins del gènere i arribar a tots els públics. En definitiva, ens crea una forma i sentit de ser únic com a grup musical, sempre treballant entorn del gènere de l'havanera i cant de taverna.

Temporada 2020

Per aquesta temporada hem creat dos tipus de formacions.

1

FORMAT TRIO

- LLuís Lu: Guitarra i veu
- Cristina Roca: Veu
- Giuseppe Costa: Acordió i veu

Substitució veu: Mariona Roca 

2

FORMAT QUARTET

- LLuís Lu: Guitarra i veu
- Cristina Roca: Veu
- Giuseppe Costa: Acordió i veu
- Pinyu Martí: Percussió

Subtitució veu: Mariona Roca 

C19

Format especial COVID-19

Degut a la pandèmia del covid-19,  hem creat unes mesures de seguretat i un format especial per tal d'adaptar-nos a l'event i poder portar la música  a les plaçes i als carrers . 

més informació aquí

© Copyright 2020 Josep maria Costa Perarnau - All Rights Reserved